Espai Les Escoles

L'Espai les Escoles és un centre cultural en el qual hi trobareu el Punt TIC i la biblioteca de la localitat, a més de ser una sala d'exposicions i conferències.

L'Espai deu el seu nom a les antigues escoles del municipi, que s'albergaven en aquest edifici fins a principis dels anys noranta del segle passat. Després de la seva clausura, l'espai es va convertir en un magatzem municipal fins a transformar-lo en un centre de cultura.

 

 

 

La creació del Punt TIC ha estat una actuació que s’ha integrat al programa La Conca Digital, del Consell Comarcal, amb un cost total de 24.000€ entre els 12 municipis que han participat en el projecte, per tant la inversió realitzada en cada Punt TIC ha estat de 2.000€. 

L’objectiu d’aquest projecte era dotar a tots els municipis de la comarca d’un espai amb 2 ordinadors i connexió sense fils a Internet, per tal d’impulsar el desenvolupament de serveis digitals dirigits a la ciutadania de l’entorn local, així com la creació o potenciació de referents territorials en la difusió i formació de les TIC i d’aquesta manera promoure’n el seu ús i aconseguir la incorporació dels ciutadans a la societat de la informació i reduir la fractura digital.

♦ Aquest Punt TIC compta amb 2 Ordinadors i connexió a Internet sense fils.

UBICACIÓ:

Ajuntament de Vilanova de Prades. Adreça: C/ Sant Antoni, 38

HORARIS:

De dilluns a divendres de 10 a 14 h